Personvernerklæring

Sist oppdatert 5. mai 2024.

1. Innledning

Munnhulen Tannklinikk AS (org.nr. 981 883 683) med forretningsadresse på Strandgaten 2, 4836 Arendal, er forpliktet til å beskytte og respektere ditt personvern. Denne personvernerklæringen beskriver hvordan vi samler inn, bruker, behandler og beskytter personopplysninger.

2. Personopplysninger som samles inn

  • a. Informasjon du gir oss: Dette inkluderer opplysninger du fyller inn i vårt kontaktskjema for timebestilling eller gir oss på andre måter (for eksempel via e-post eller telefon). Typiske opplysninger kan være navn, adresse, e-postadresse, telefonnummer og helseopplysninger relevant for tannhelsetjenester.
  • b. Informasjon vi samler inn om deg: Når du besøker vår nettside, munn-hulen.no, samler vi automatisk inn informasjon om din bruk av nettstedet gjennom cookies. Dette inkluderer teknisk informasjon, besøksstatistikk og informasjon om dine interaksjoner på nettstedet.

3. Bruk av personopplysninger

a. For å levere våre tjenester: Vi bruker opplysningene for å administrere dine avtaler og levere tannhelsetjenester som avtalt. b. For markedsføring og optimalisering: Vi benytter Google Analytics for å analysere bruksmønstre og forbedre nettstedets funksjonalitet. Google Ads brukes for å målrette markedsføring til relevante kunder. c. For kundeanmeldelser: Endorsal brukes til å samle inn og vise kundeanmeldelser på vår nettside.

4. Deling av informasjon

Vi deler ikke dine personopplysninger med tredjeparter uten ditt samtykke, unntatt i følgende tilfeller:

  • a. Nødvendig deling med tredjeparts tjenesteleverandører (som IT-leverandører og systemadministratorer) for å kunne tilby våre tjenester.
  • b. Juridisk påkrevd utlevering i henhold til lov eller rettslige prosesser.

5. Dine rettigheter

Som bruker har du rett til å be om tilgang til, retting eller sletting av dine personopplysninger. Du har også rett til å protestere mot eller begrense behandlingen av dine data og rett til dataportabilitet.

6. Informasjonskapsler (Cookies)

Vår nettside bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen og samle inn analytisk informasjon. Du kan stille inn nettleseren din for å blokkere eller varsle deg om disse informasjonskapslene.

7. Kontaktinformasjon

For spørsmål om denne personvernerklæringen eller dine personopplysninger, kan du kontakte oss via e-post eller på vår forretningsadresse.

8. Endringer i personvernerklæringen

Vi kan oppdatere denne personvernerklæringen fra tid til annen. Den nyeste versjonen vil alltid være tilgjengelig på vår nettside.