Kontakt oss

Timebestiling i Arendal

Timebestiling i Froland

Bestill time i Arendal

Strandgaten 2

Bestill time i Froland

Frolandssenteret 1B

Kom i kontakt med oss

Populære spørsmål

Her finner du svar på spørsmål som kan være av interesse for deg.

Det anbefales at voksne får sine tenner renset profesjonelt av en tannlege eller tannpleier minst en gang hvert år. Noen personer med høyere risiko for tannproblemer kan ha behov for hyppigere profesjonell tannrensing.

En vanlig tannrengjøring kan bidra til å forebygge tannproblemer som tannkjøttsykdom, karies (hull i tennene), tannsteinoppbygging og dårlig ånde.

For å opprettholde god munnhygiene mellom tannlegebesøkene, kan du ta tiltak som daglig tannpussing minst to ganger om dagen med fluortannkrem, bruk av tanntråd eller mellomromsbørster for å rengjøre mellom tennene, begrense inntaket av sukkerholdige matvarer og drikkevarer, samt regelmessig bruk av munnvann for å bekjempe bakterier og opprettholde frisk pust.

For å behandle tannfølsomhet og redusere ubehaget, kan du prøve å bruke spesielle tannkremer for sensitivitet, unngå mat og drikke som er varme, kalde eller sure, bruke en myk tannbørste, begrense bruken av tannblekingprodukter og oppsøke tannlegen din for evaluering og mulige behandlingsalternativer som fluorbehandling eller tannfyllinger.